De opleidingsmodules zijn op verschillende manieren te combineren tot een trainingsarrangement, varierend van een 1-daagse training tot een compleet MD-programma. Bij interesse in een op maat toegesneden training, bepalen we gezamenlijk de organisatiespecifieke situatie, de achtergrond van de deelnemers en de leerdoelen. Wij vertalen deze uitgangspunten in een specifieke training en passende oefeningen.

Zie hieronder inspiratiemogelijkheden voor arrangementen


Ééndaagse training

Een intensieve dag, waarin de deelnemers kennismaken met principes van procesgericht werken, de techniek van process mapping en het in kaart brengen van interfaces tussen processen.

Bekijk arrangement


Tweedaagse training

Vijf blokken verdeeld over twee dagen, waarin stapsgewijs wordt ingegaan op het gedachtegoed van horizontaal organiseren, procesmapping en procesgericht werken, de procegame, analyse van processen en inrichten van procesbesturing.

Bekijk arrangement


Vijfdaagse training

Een volledige week training, waarbij deelnemers worden getraind in het uitvoeren van een volledig procesherontwerp-project (van het gedachtegoed achter procesmanagement tot het implementeren van processen).

bekijk arrangement

Interesse? Training aanvragen

Trainers 4 experts

Opleidingen 28 unieke modules

Arrangementen combineren van modules

Waarom wij? in 5 antwoorden

 • Wat leer ik bij jullie?

  Wat procesmanagement is. Hoe je het toepast. Voor iedere fase van procesvolwassenheid. Zodat je zelf doorlooptijden kan verkorten, kwaliteit kan verbeteren en verspilling kan voorkomen. Weet hoe je brown papers kan maken met groepen. Procesanalyses doen. Verbeterprogramma's opzetten. En nog veel meer. Er liggen 33 modules klaar

 • Waarom jullie als trainingspartner?

  Je krijgt een ervaren consultant voor de klas. Die zelf dagelijks procesherontwerpprojecten doet bij klanten. Dus precies weet waar hij over praat. En praktijkvoorbeelden meeneemt. En dat vertaald in een krachtig leerconcept. Geen droge theorie dus maar doorleefde praktijk.

 • Welk leerconcept zit erachter?

  De leerlijnen van Kolb. Drie leerlijnen: Leren door kennis, doen en reflecteren. Iedere module heeft kennisoverdracht, een do- opdracht én een reflectie daarop. Zo blijft kennis hangen.

 • Waarom In-company?

  Toepassing naar praktijk staat centraal. Dat gaat veel beter binnen de context van de eigen organisatie. Zo kunnen we meteen doorpakken. Hoe werkt het hier? Hoe krijg je het voor elkaar?

 • Hoe werkt het ?

  We bieden 33 modules, verdeeld over 8 categorieën. Deze zijn te combineren tot een organisatie-unieke opleiding. Zo krijgt u precies wat u nodig heeft.

  Vertel ons uw opleidingsuitdaging, dan kijken we samen wat we kunnen bieden 

Volgende stap Contact