Willem Spronk

Willem begeleidt organisatiebrede verbeterprogramma’s gericht op procesgericht werken, denken en samenwerken. Met als doel om op een gezonde, duurzame manier goede resultaten te bereiken. Daarbij worden al zijn projecten gekenmerkt door het balanceren en bewegen op het snijvlak tussen zelforganisering, klantgerichtheid en continu verbeteren.

Hij combineert de rationele, bedrijfskundige benadering met de sociaal-psychologische concepten in aanpakken die zijn toegesneden op elke unieke klantsituatie. Daarbij heeft hij een voorkeur voor non-profit organisaties in zorg en onderwijs.

In zijn eigen ontwikkeling en visie als adviseur heeft hij zich verdiept in thema’s als Agile/Scrum, verbeterstructuren, zelforganisering, klantbeleving en kwaliteitsborging. Ook schrijft hij hierover regelmatig artikelen.

Als persoon is hij gestructureerd, creatief, flexibel, mensgericht en in het bezit van een gezonde dosis humor.

Mijn twitter

WillemSpronk
RT @Mgtboeknl: Net verschenen: Procescanvas van @rencobakker en @willemspronk - Het canvas is een krachtig instrument voor het werken aan e…
WillemSpronk
Laatste kans op inschrijving voor het webinar over het nieuwe boek #procescanvas! https://t.co/hbz5LFnkFY
WillemSpronk
RT @BPMConsultcom: Mooi artikel van @Man_Impact over het nut en de noodzaak van het Procescanvas: Tien vruchten die je plukt als je je wer…
Volg mij op twitter