Procesmanagement is ‘in’

Steeds meer organisaties zien het belang van procesgericht werken. Goede samenwerking, soepele overgangen, korte doorlooptijden en geen verspilling; belangrijke doelstellingen die door goed management van processen behaald worden. Kennis en doorleving van de spelregels is daarbij cruciaal. Dat is ook de passie van onze trainers; het gedachtengoed tot aan de werkplek brengen.

Trainen helpt

Onze trainingen geven een krachtige impuls aan procesgericht werken. Als oriëntatie bij de start van een procesmanagementproject, als verdieping tijdens een lopend project of als reflectie achteraf. In de trainingen staan de competenties procesgericht samenwerken, ontwerpen, analyseren en resultaatgericht werken centraal.  Door hier aan te werken wordt het verbeterpotentieel van de eigen medewerkers geactiveerd.

Grote variatie in modules en combinaties

Kennis moet goed toegespitst kunnen worden op de specifieke organisatiebehoefte. We willen daarom kennismodules bieden die zowel afzonderlijk gegeven als ook als arrangement samengesteld kunnen worden. We bieden onze trainingen alleen in-company aan, omdat wij bedrijfstoepassing van elementair belang vinden. In iedere module gaan we met de deelnemers op zoek naar de manier waarop de concepten en theorieën vertaald kunnen worden in de specifieke bedrijfsomgeving. 

 

Interesse? Training aanvragen

Trainers 4 experts

Opleidingen 28 unieke modules

Arrangementen combineren van modules

Waarom wij? in 5 antwoorden

 • Wat leer ik bij jullie?

  Wat procesmanagement is. Hoe je het toepast. Voor iedere fase van procesvolwassenheid. Zodat je zelf doorlooptijden kan verkorten, kwaliteit kan verbeteren en verspilling kan voorkomen. Weet hoe je brown papers kan maken met groepen. Procesanalyses doen. Verbeterprogramma's opzetten. En nog veel meer. Er liggen 33 modules klaar

 • Waarom jullie als trainingspartner?

  Je krijgt een ervaren consultant voor de klas. Die zelf dagelijks procesherontwerpprojecten doet bij klanten. Dus precies weet waar hij over praat. En praktijkvoorbeelden meeneemt. En dat vertaald in een krachtig leerconcept. Geen droge theorie dus maar doorleefde praktijk.

 • Welk leerconcept zit erachter?

  De leerlijnen van Kolb. Drie leerlijnen: Leren door kennis, doen en reflecteren. Iedere module heeft kennisoverdracht, een do- opdracht én een reflectie daarop. Zo blijft kennis hangen.

 • Waarom In-company?

  Toepassing naar praktijk staat centraal. Dat gaat veel beter binnen de context van de eigen organisatie. Zo kunnen we meteen doorpakken. Hoe werkt het hier? Hoe krijg je het voor elkaar?

 • Hoe werkt het ?

  We bieden 33 modules, verdeeld over 8 categorieën. Deze zijn te combineren tot een organisatie-unieke opleiding. Zo krijgt u precies wat u nodig heeft.

  Vertel ons uw opleidingsuitdaging, dan kijken we samen wat we kunnen bieden 

Volgende stap Contact