Johnny van de Vliert

Johnny stimuleert als programma- en projectmanager continue procesinnovaties, waardoor ontwikkeling van informatievoorziening en bedrijfsvoering gerealiseerd wordt.

Hij combineert zijn bedrijfskundige kennis van procesontwerp en -analyse met een energieke en mensgerichte aanpak om verbinding en resultaat te bereiken. In diverse branches heeft hij doelen gerealiseerd en de aansluiting gemaakt. Met name binnen de Overheid en bij Omgevingsdiensten verbindt hij zijn visie en aanpak aan de ambities en uitdagingen van diverse opdrachtgevers.    

Via projecten, op interim-basis, danwel via coaching brengt hij teams naar het volgende niveau. Ook wordt hij als specialist gezien in beleving van procesgericht werken door middel van simulatie/gaming, zoals de BPM Procesgame.  

Vanuit een oorsprong van Marketing & Commerce ontwikkelde hij zijn visie, en publiceerde hij over diverse thema's binnen Business Process Management.

Hij spreekt regelmatig op diverse podia en is SqEME Qualified Consultant.

Mijn twitter

Johnny_vdVliert
RT @BPMConsultcom: We willen allemaal wel een betere klantreis, lagere kosten, kortere levertijden, continu verbeteren en digitaliseren, ma…
Johnny_vdVliert
RT @BPMConsultcom: ???????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????: ''???????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????'' Van Procescanvas webinar tot artikel met succesfactoren: er i…
Johnny_vdVliert
De mini variant van ons nog te verschijnen nieuwe boek is al beschikbaar: https://t.co/8Fus6m1kR2
Volg mij op twitter